Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Серце до серця" спільно з Посольством Литовської Республіки в Україні проводить ІІ Всеукраїнський конкурс есе "Я-європеєць.

   Конкурс буде проводитися у жовтні-грудні 2014 року серед учнів 8-11 класів.

   Переможці Всеукраїнського конкурсу у 2014 році будуть нагороджені дипломами та цінними подарунками. За рішенням журі Конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської республіки в рамках культурного обміну.

   Положення про конкурс знаходиться у вчителів української мови.

Переглядів: 552 | Додав: shkola1 | Дата: 24.10.2014 | Коментарі (0)

   Цього навчального року Міністерство освіти і науки та Український центр оцінювання якості освіти створюють єдині тести для оцінювання знань випускників лише з української мови; складання ж іспитів розпочнеться вже з квітня. Поєднання ЗНО з іншими предметами ДПА (математикою, історією України тощо) наразі відтермінували до наступного навчального року у зв’язку з соціально-політичною ситуацією, що склалася на Донбасі, внаслідок якої навчальний процес не розпочався для майже половини учнів цього регіону.

   У 2015 році в старшій школі передбачаються іспити з української мови (у поєднанні зі ЗНО), математики чи історії України та третього предмета за вибором учня. Окрім того, ДПА вперше проходитиме не за збірниками, а винятково за завданнями, які розроблятимуть школи.

   Державна підсумкова атестація як оцінювання знань учня при завершенні початкової школи (4 клас), основної школи (9 клас) та старшої школи (11 клас) не буде відмінен ... Читати далі »

Переглядів: 407 | Додав: shkola1 | Дата: 24.10.2014 | Коментарі (0)