10:25
Тиждень англійської мови

    Напереддень Святого Валентина до школи завітав Тиждень англійської мови, який приніс з собою багато цікавих заходів для учнів 1-11 класів. Кожен день був насиченим, хвилюючим та оригінальним.

     Кожного року тиждень англійської мови показує, що інтерес до вивчення англійської мови учнями нашої школи не знижується. Всі класи із задоволенням беруть участь у заходах.

    Програма тижня була насиченою і різноманітною. Головним принципом проведення тижня було залучення усіх класів незалежно від рівня знань іноземної мови, пропонуючи їм посильні завдання.

    Розпочався тиждень з урочистої лінійки на тему «День Святого Валентина» під час якої учні 9-го класу розповіли про святого Валентина. Вчитель англійської мови Возна Н. М. ознайомила учнів з планом проведення тижня.

    Протягом тижня англійської мови організовували виставку кращих учнівських зошитів та словників, проведено конкурс стіннівок «День Святого Валентина» для учнів 6-11 класів.

   Стіннівки були представлені в фойє. Також були проведені квести і розгадування кросвордів для учнів 2-5 класів. Завершився тиждень виховним заходом для учнів 8-11 класів.

   Результати тижня були оголошені на закритті тижня англійської мови. Переможці нагороджені грамотами.

    Предметний тиждень англійської мови проведений на достатньому рівні , успішно,результативно був задіяний творчий потенціал як учнів так і вчителів. Вибір мовного матеріалу для кожного заходу визначався можливостями учнів, завдання розподілялися за ступенем складності. Всім дітям була надана можливість розділити радість успіху, самим брати участь у заходах або підтримувати своїх однокласників.

Переглядів: 355 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: