11:52
Тиждень природничих дисциплін

     З  10 по 13  березня 2015 року у Червонокутській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1  проходив  Тиждень природничих дисциплін. В проведенні Тижня активну участь прийняли  учні 1-11 класів. Метою проведення Тижня природничих дисциплін стала популяризація здорового життя серед учнівського колективу та збереження природи рідного краю. Через це всі заходи, які проводилися в ці дні були направлені в царину знань про здоровий спосіб життя, збереження  чистоти берегів та русла  р. Гірський Тікич, збереження видового різноманіття  рослин та тварин с.Червоний  Кут та  знань про географічні особливості рідного краю.

   10 березня учні 8 класу провели акцію «Збережемо річку», під час якої разом із жителями села розчищали береги та чистили русло р. Гірський Тікич, яка протікає поряд із територією школи, 

а між учнями 5 і 6 класів проходили змагання  міні-проектів на тему : «Ми і природа», де перемогу здобули  учні 6 класу. Для учнів 7-11 класів  було оголошено конкурс на складання  біологічних  та  хімічних  кросвордів, головоломок і казок.

   11 березня  вчитель географії  Загребельна  Я.П. провела з учнями  7 класу диспут на тему «Ми і Земля—одне  ціле», а  вчитель біології  Ішунін  С.В. з учнями 6  класу  організували  усний  журнал—«Подорож  з  кімнатними рослинами». Наймасовішим  у  цей день  виявився захід  «Скажемо «НІ!» шкідливим звичкам і «ТАК!»  здоровому  способу життя», до  якого  долучилися учні 1-11 класів.

   12  березня  учні 10-11 класів  провели  круглий  стіл «Як  зберегти природу, не нашкодивши їй?».  Свої  пропозиції вони  підготували  у  формі доповідей і презентацій. Учні 7-9 класів організували  і  провели інтелект –шоу  «Еврика» на краще знання хімії.

  13  березня  серед учнів 1-4 класів було проведено конкурс малюнків «Я і природа»,

для учнів 8 класу було проведено директором школи урок-диспут «Мандрівка  «Річкою  життя», а для учнів 9 класу—урок-диспут  «Боротьба  протилежностей».

   Вчителі хімії, біології та географії  протягом  Тижня природничих дисциплін проводили  щорічну  акцію  «Збережемо  первоцвіті».

   Підсумки  Тижня  природних  дисциплін було  підведено  на лінійці 16 березня. Найкращі  роботи, кросворди, казки, малюнки, а також найактивніших учасників  Тижня, було нагороджено Грамотами та солодощами.

Переглядів: 568 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: