14:34
Шкільне дозвілля

    Ось і дочекалися учні  канікул.  Осінні канікули – це не тільки  пора відпочинку, а й пора творчості. Учні Червонокутської загальноосвітньої школи І-ІІІст №1 осінні канікули провели з користю.

     У перший день канікул був проведений конкурс  «Осінь – чарівниця» на складання кращої поезії про осінь. В конкурсі взяли участь шкільні поети: Хоменко А. 9 кл., Хоменко М.7 кл., Кінаш А. 6 кл.. Слід відзначити вірш Кінаш Анни  «Морська осіння подорож», який присутнім сподобався найбільше. Учні  школи найбільше люблять ходити на гурток «Вокальний», який веде музичний керівник Тертична Альона Іванівна.  Учениця 4 класу, Русаловська Катя та учениця  5 класу,  Евтушенко Юлія  вивчали пісню «Черевички». У середу та четвер працював гурток «Меридіан»  (керівник Загребельна Яніна Петрівна), на якому учні  вивчають та переглядають кінофільми про природу різних країн.

   У понеділок  (29 жовтня) було організовано з учнями 6 класу екскурсію до осіннього лісу.  30 – 31 жовтня пройшов конкурс малюнків «Осінь-чарівниця», у якому взяли участь учні 5-7 класів; конкурс малюнків «Квіти рідного краю», в якому взяли участь учні 9-10 класів.

    31 жовтня працювали гуртки «Умілі руки» та «Іграшка».   На гуртку «Умілі руки» учні 5 класу навчалися художньо оздоблювати вироби.   На гуртку «Іграшка» учні 4,6 кл. оздоблювали природними матеріалами фото-рамку.

    Бібліотекар Загребельна Я.П.  провела  шпиталь для книг, на якому учні  6 класу  «лікували»  книги.

  У четвер  відбулися змагання з тенісу між учнями школи.

Осінні канікули пройшли змістовно та цікаво.

     

Переглядів: 714 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: