11:04
ЗНО-2019

Реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні 2019 року триватиме з 05 лютого до 25 березня. Комплекти реєстраційних документів учнів (слухачів, студентів) для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО керівники закладів освіти надсилають до 18 березня 2019 року.

Щоб успішно зареєструватися для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, необхідно створити та оформити реєстраційну картку, сформувати пакет документів і передати його до регіонального центру.

Реєстраційну картку необхідно сформувати за допомогою спеціального сервісу «Зареєструватися». Зауважте, що одним з перших кроків є обрання категорії особи.

Якщо ви у 2019 році завершуєте навчання в закладі загальної середньої освіти (школа, гімназія, ліцей тощо) – ваша категорія «Випускник закладу загальної середньої освіти 2019 року».

Якщо ви є учнем (студентом, слухачем) закладів професійної (професійно-технічної) освіти і здобуваєте в поточному році повну загальну середню освіту, – ваша категорія «Учень (слухач) закладу професійної (професійно-технічної) освіти».

Якщо ви є студентом закладу вищої освіти (коледж) і здобуваєте в поточному році повну загальну середню освіту, – ваша категорія «Студент закладу вищої освіти».

Якщо ви вже маєте атестат (здобули повну загальну середню освіту в попередні роки), незалежно від того, де ви навчаєтеся зараз (чи продовжуєте навчатися), – ваша категорія «Випускник минулих років».

Якщо ви навчаєтесь у закордонному закладі освіти та здобуваєте в поточному році повну загальну середню освіту, – ваша категорія «Випускник, який здобуде в 2019 році повну загальну середню освіту в закордонному закладі освіти».

Відео-інструкція формування реєстраційної картки

Переглядів: 272 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 Маркел  
Привет, Эльвирочка вот тут заработал, только не кому не говори больше

http://guide-traveler.ru

2 Ірочка  
Привет, Альмира вот тут заработал, только не кому не говори больше

http://guide-traveler.ru

1 Каролинка  
Привет, Артуш вот тут заработал, только не кому не говори больше

http://guide-traveler.ru

Ім`я *:
Email *:
Код *: