15:51
Всеукраїнський тиждень права

З 10по 14 грудня проходив Всеукраїнський тиждень права.

Протягом тижня пройшло чимало цікавих та змістовних заходів.

Так в рамках проведення Всеукраїнського тижня правових знань були проведені заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій. Протягом Тижня було оформлено виставку кращих малюнків, та плакатів учнів 5 - 11 класів на тему «Світ моїх прав», яку учні, батьки та гості мали можливість побачити впродовж тижня. В шкільній бібліотеці учням пропонувався огляд літератури на правову тематику.

Протягом тижня в 9-11 класах було проведено бесіди, усні журнали «Мої права»,«Мої права та обов’язки»,всеукраїнський урок «Права людини», круглий стіл «Умій виходити із складних життєвих ситуацій», диспут«Права і обов’язки дитини в Україні», години спілкування«Ти-людина, отже маєш права»,«Дотримання прав людини в Україні», дискусії «Чи потрібна дисципліна? Обговорюємо права та обов’язки учнів».

 

У 1-4 класі були проведені бесіди та заняття на теми «Подорож до країни правових знань», «З дитинства знай свої права».

Тиждень завершився проведенням інтелектуально – розважальної гри«Чи знаю я закон»,між учнями 9-10 класів

Тиждень правових знань не пройшов непоміченим, заходи, які були проведені знайшли відгук у серцях і свідомості наших учнів.

 

Переглядів: 296 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: