09:55
Умови проведення ІІ (обласного) туру всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

Умови проведення ІІ (обласного) туру

всеукраїнського конкурсу «Учитель року – 2018»

 

1. Для участі у ІІ (обласному) турі Конкурсу до 1 листопада 2017 року до КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» (кабінет 105) подаються такі конкурсні матеріали переможців І туру Конкурсу (по одній роботі з кожної номінації):

1.1. лист-представлення учасника Конкурсу (у паперовому варіанті);

1.2. заява учасника Конкурсу (у паперовому варіанті);

1.3. інформаційна картка учасника Конкурсу (у паперовому та електронному варіантах, додаток 3);

1.4. фотографії (портрет та 2-3 сюжетні про педагогічну діяльність в електронному варіанті; тип –png, jpeg; розмір – до 5 МБ, не менш ніж "300 dpi");

1.5. адреса педагогічного сайту (або блогу) учасника Конкурсу, на якому, крім інших матеріалів, обов’язково мають бути представлені:

- відеоролик-самопрезентація учасника Конкурсу (час – 1 хвилина);

- відеоролик-представлення власної педагогічної ідеї (час – до 5 хвилин);

1.6. Опис контенту власного педагогічного сайту або блогу (у паперовому варіанті).

 

2. Адреси педагогічних сайтів (або блогів) учасників Конкурсу до 06 листопада 2017 року розміщуються на сайті КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради».

 

3. У ході відбіркового (дистанційного) етапу обласного туру Конкурсу (з 06 по 20 листопада 2017 року) у дистанційному режимі методисти РМК (ММК), МК територіальних громад, що відповідають за науково-методичне забезпечення конкурсних номінацій, а також відповідні методисти КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради» за рейтинговою системою оцінюють представлені роботи всіх учасників Конкурсу, крім представника свого регіону.

 

4. Результати рейтингового оцінювання до 22 листопада 2017 року надсилаються на електронну адресу iktkonf@ukr.net та до 24 листопада 2017 року підраховуються Оргкомітетом Конкурсу.

 

5. За результатами рейтингового оцінювання конкурсних робіт 10 (десять) кращих учителів у кожній номінації будуть запрошені до участі в електронному тестуванні фахової компетентності, яке відбудеться 30 листопада 2017 року в дистанційному режимі.

 

6. До участі у другому етапі (фіналі) ІІ обласного туру Конкурсу, який в очному режимі проходитиме з 20 по 22 грудня 2017 року на базі КНЗ «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської обласної ради», у кожній із конкурсних номінацій будуть запрошені по 3 (три) педагогічних працівника, які за результатами рейтингової системи оцінювання та електронного тестування фахової компетентності виявили найкращі результати.

 

7. У ході другого етапу (фіналу) ІІ обласного туру Конкурсу будуть проведені такі конкурси:

7.1. захист власної педагогічної ідеї;

7.2. виконання творчого завдання – розроблення та захист творчого проекту;

7.3. майстер-клас у формі ділової гри;

7.4. урок з фаху.

 

8. За результатами другого етапу (фіналу) ІІ обласного туру Конкурсу у кожній із конкурсних номінацій буде визначений переможець, який представлятиме область на всеукраїнському турі Конкурсу.

 

Переглядів: 459 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: