10:35
Початок реєстрації на ЗНО-2017

    На прес-конференції, яка відбулася 31 січня, директор Українського центру оцінювання якості освіти Вадим Карандій повідомив про дату початку реєстрації на зовнішнє незалежне оцінювання 2017 року.

   Всі охочі скласти ЗНО цього року зможуть розпочати реєстрацію з 10:00 6 лютого. Для цього потрібно скористатися спеціальним сервісом «Зареєструватися». Він буде доступний на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти. Реєстрація триватиме до 17 березня, а зміни до реєстраційних даних можна вносити до 31 березня.

   Під час реєстрації на сервісі випускники мають також обрати предмети, результати ЗНО яких будуть зараховані як оцінки за ДПА. Першим обов’язковим предметом є українська, другим можна обрати математику або історію України, третім – зі списку запропонованих предметів. Адміністрація школи не впливатиме на вибір предметів ДПА.

   Після успішної реєстрації випускникам нададуть сертифікат, інформаційний бюлетень і реєстраційне повідомлення учасника ЗНО. На участь у додатковій сесії можна буде зареєструватися з 3 до 20 травня цього року. Основна ж сесія триватиме з 23 травня до 16 червня, додаткова – з 3 до 12 липня.

 

Переглядів: 300 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: