11:12
Всеукраїнський тиждень правових знань

     З 03 по 08 жовтня в школі проходив Всеукраїнський тиждень правових знань.

     Протягом тижня пройшло чимало цікавих та змістовних заходів.

     Так  в рамках проведення Всеукраїнського тижня правових знань були проведені заходи, які спрямовані на забезпечення захисту прав дитини, дотримання національних та загальнолюдських морально-естетичних принципів, традицій.  Протягом Тижня було оформлено виставку кращих  малюнків, та плакатів учнів  5 - 10–х класів на тему «Право в моєму житті», яку учні, батьки та гості мали можливість побачити впродовж тижня. В  шкільній бібліотеці учням пропонувався огляд літератури на правову тематику.

    В 9-11 класах було проведено бесіди, усні журнали «Мої права та обов’язки», круглий стіл «Умій виходити із складних життєвих ситуацій»,  диспут «Мої шкільні права та обов’язки»,  години  спілкування «Вивчаємо Декларацією прав дитини», «Дотримання прав людини в Україні»,  дискусії «Чи потрібна дисципліна? Обговорюємо права та обов’язки учнів», «Що я знаю про професію юриста в Україні?».

У 1-4 класі були проведені бесіди та заняття на теми «Подорож до країни правових знань», «З дитинства знай свої права».

   Тиждень завершився проведенням інтелектуально – розважальної гри «Твої права та обов’язки»,  між учнями 9-10 класів

   Тиждень правових знань не пройшов непоміченим, заходи, які були проведені знайшли відгук у серцях і свідомості наших учнів.

 

Переглядів: 362 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: