11:00
Проведення Четвертої Наукової школи з фізики для педагогічних працівників

       Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 25.12.2015 №1360 "Про затвердження Плану всеукраїнських і міжнародних організаційно-масових заходів з дітьми та учнівською молоддю на 2016 рік" у період з 4 по 9 грудня 2016 року Національний центр "Мала академія наук України" спільно з Європейською організацією ядерних досліджень "CERN" (м.Женева. Швейцарія) проводитиме Четверту Наукову школу з фізики для педагогічних працівників на базі "CERN".

      Програмою заходу передбачається ознайомлення з перспективними напрямами наукових досліджень в галузі фізики високих енергій: відвідування наукових центрів та експериментальних лабораторій Європейського центру ядерних досліджень; участь в лекційних і практичних заняттях під керівництвом провідних науковців CERN. Робоча мова Наукової школи - українська, російська.

       До участі у стажуванні запрошуються вчителі фізики, викладачі ВНЗ, керівники гуртків, секцій та наукових товариств Національного центру "Мала академія наук України". Відбір педагогічних працівників здійснюватиметься Національним центром "Мала академія наук України" відповідно до критеріїв, розміщених на офіційному веб-сайті МАН: www. man.gou.ua. Строк подання заявки на участь та інших матеріалів, зазначених у критеріях відбору на стажування, до 1 серпня 2016 року на електронну адресу: icc@man.gov.ua.

      Витрати на проїзд до м. Києва та у зворотному напрямі, харчування в дорозі учасників здійснюватиметься за рахунок організації, що відряджає. Витрати на переліт до м. Женева та у зворотному напрямі, проживання, харчування, екскурсійне обслуговування учасників здійснюються за рахунок Національного центру "Мала академія наук України".

    Детальна інформація  про умови участі в заході за телефоном: (044)4895598 (контактна особа - Поліщук Ніна Володимирівна, icc@man.gov.ua).

Переглядів: 337 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: