15:29
День села Червоний Кут

   Червонокутська земля є основою основ для нашого села. Працюють на ній дуже хороші люди. Село було і залишається взірцем працьовитості, виваженості, мудрості і терпіння, оберегом кращих якостей та чеснот народних. Тут корінь його духовності та культури, давніх і добрих традицій.

   11 вересня 2014 року у с. Червоний Кут відбулося свято—«День села», яке розпочалося офіційним відкриттям  капітальновідремонтованого  сільського спортивного залу, в якому зможуть займатися не лише учні школи, але і всі бажаючі жителі. Подія ця є неординарною у нашому сьогоденні. Адже  з відкриттям спортзалу деякі батьки зможуть з полегшенням  «дихнути» і завжди бути впевненими, що їхні діти не займаються в післяурочний час будь-чим, а виплескують свою енергію, займаючись спортом.

   На відкритті спортивного залу був присутній народний депутат України Валентин Ничипоренко, завдяки якому і вдалося провести капітальний ремонт цієї споруди.

   Після офіційної частини відкриття на сцені сільського Будинку культури відбувся концерт учасників художньої самодіяльності.

   Жителі села мали можливість переглянути відеофільм про село Червоний Кут та виставку робіт гуртківців Червонокутської школи, які виконані у різних видах мистецтва: квілінг, вишивки, ізонитка, модульне ори гамі, лялька-мотанка, різні обереги, мозаїка…

Переглядів: 464 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: