15:20
Про готовність формувань цивільного захисту школи

   На виконання п.п. 26-41 наказу Міністерства освіти і науки України від 03.09.2009 «Про положення про функціональну підсистему «Освіта і наука України» єдиної державної підсистеми запобігання і реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру», згідно листа від 09.09.2014 №2332/01 Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, з метою підтримання готовності формувань цивільного захисту школи до реагування та дії на можливі надзвичайні ситуації в умовах ускладнення обстановки у школі було проведено ряд заходів, а саме:

  1. Уточнено плани цивільного захисту школи на особливий період.
  2. Організовано роз’яснювальну  роботу серед учнів школи, батьків, педагогічних працівників та технічного персоналу школи з питань колективної та індивідуальної безпеки.
  3. В кожному класі виготовлено стенди «Куточок безпеки», на яких розміщена інформація як поводитися  у разі виникнення небезпечної для життя ситуації.
  4. Проведена робота із забезпечення функціонування спеціальних, локальних та об’єктових систем оповіщення.
  5. 20.09.2014 року проведено додаткові об’єктові тренування з питань готовності  цивільного захисту школи до дій в особливий період.
  6. В кожному класі розміщено телефони екстрених служб.
  7. 18.09.2014 року проведено  тренування  з учнями  по діях у разі виникнення терористичного акту та захоплення заручників.
  8. Під постійним контролем всіх учасників навчально-виховного процесу знаходиться територія школи та особи, які не приймають участі у навчально-виховному процесі, але  заходять на територію чи в приміщення школи.

 

 

 

 

Переглядів: 493 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: