09:42
Конкурс «Іntel-Техно Україна»

 Конкурс «Іntel-Техно Україна»

 

З метою виявлення та підтримки обдарованої в різноманітних сферах науки й техніки учнівської молоді, інтеграції в міжнародний освітній простір, представництво корпорації Intel в Україні, афельований організатор конкурсу  Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут» за інформаційної підтримки Міністерства освіти і науки оголошують про проведення одного з 2-х національних етапів Міжнародного конкурсу науково-технічної творчості школярів Intel ISEF-2015: Всеукраїнського конкурсу «Intel-Техно Україна».

Всеукраїнський конкурс «Intel-Техно Україна» у 2014/2015 навчальному році проводиться в рамках Міжнародної освітньої програми Intel ISEF, а також в рамках Всеукраїнського Фестивалю інноваційних проектів «Sikorsky Challenge».

Конкурс «Intel-Техно Україна» проводиться за категоріями: математичні науки; фізика та астрономія; комп’ютерні науки; інженерія (електротехніка, електроніка, системи керування, механіка, робототехніка, матеріалознавство, біоінженерія, хімічна інженерія, промислова інженерія, аерокосмічні системи, розробка двигунів, екологічна інженерія); енергетика (альтернативні джерела енергії, нові джерела енергії, відновлювальна енергетика, трансфер енергетичних ресурсів та інші).

До участі в Конкурсі запрошуються учні 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, а також учні (вихованці) професійно-технічних і позашкільних навчальних закладів України, яким станом на 1 травня 2015 року не виповниться 20 років. Наукові проекти, подані на конкурси, мають бути виконані учасниками протягом 2013-2014 років індивідуально або у складі команди (2 дослідники, які працювали над спільною темою проекту).

У рамках конкурсів організатори проведуть для керівників наукових проектів та вчителів Освітню академію Intel ISEF «Наука в школі», присвячену обговоренню актуальних проблем організації, ведення і залучення до науково-дослідницької діяльності учнівської молоді України та світу.

Умови участі у Всеукраїнському конкурсі “Intel-Техно Україна” у 2014/2015 навчальному році – на сайті: http://isef.pti.kpi.ua; загальна інформація – http://isef.in.ua.

Довідник для школярів-науковців, умови участі в Міжнародному конкурсі та вимоги до оформлення проектів – на сайті https://student.societyforscience.org/forms.

За детальною інформацією щодо конкурсу «Intel-Техно Україна» у 2014/2015 навчальному році звертатися до координатора Конкурсу Попової  Вікторії Едуардівни: тел. (050)982-31-43,  е-mail: victoria_popova@ukr.net.

Контактна особа від Intel: координатор Intel ISEF в Україні та СНД – Оленєв Олександр Михайлович; тел.: (050)225-13-72; е-mail: alexander.olenyev@intel.com.

Умови конкурсу «Іntel-Техно Україна» у 2014/2015 навчальному році

Із сайту: www.mon.gov.ua
Переглядів: 400 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: