12:34
Закінчується реєстрація на ЗНО
   Реєстрація учасників ЗНО нашого району і  нашої школи здійснюється Київським регіональним центром оцінювання якості освіти до 5 березня 2014 року. Кожен учасник може зареєструватись для проходження зовнішнього незалежного оцінювання не більше ніж з чотирьох предметів.
   Для реєстрації на ЗНО необхідно надіслати комплект реєстраційних документів на поштову адресу регіонального центру оцінювання якості освіти, що обслуговує регіон проживання абітурієнта.
    Майбутні учасники ЗНО можуть зареєструватись самостійно, сформувавши комплект реєстраційних документів за допомогою спеціальної програми, або звернутися за допомогою до одного з 176 пунктів реєстрації відкритих в усіх регіонах України.
   Абітурієнти мають бути уважними при заповненні реєстраційних документів оскільки регіональні центри оцінювання відмовляють в реєстрації на ЗНО через помилки.
    Як повідомила раніше директор Українського центру оцінювання якості освіти Ірина Зайцева найпоширенішими помилками є невідповідність даних у поданих абітурієнтами документах, відсутність дати й підпису на заяві-реєстраційній картці, відсутність тексту в заяві, яким абітурієнт засвідчує факт ознайомлення зі своїми правами та обов’язками.
    Крім того у поточному році багато абітурієнтів відмовляються надавати згоду на обробку персональних даних, що є підставою для відмови в реєстрації для участі в ЗНО.
    Для отримання оперативної інформації про зовнішнє незалежне оцінювання та вступну кампанію 2014 року приєднуйтесь до групи Абітурієнт 2014 Вконтакте.
Переглядів: 455 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: