16:25
День вчителя
     Це свято відзначається ще з радянських часів — з 1965 року. В Україні День вчителя, згідно з Указом Президента від 11 вересня 1994 року, відзначається в першу неділю жовтня.
   Цей день покликаний привернути увагу до становища вчителів у суспільстві, їх ролі в освіті та розвитку. Адже вчителя — це не тільки люди, які викладають науки, вчителя — це наставники молодого покоління, які готують їх до дорослого життя. Понад 100 держав у світі відзначають День вчителя.
   День вчителя, мабуть, найулюбленіше свято не тільки самих вчителів, а й учнів. Це день квітів, привітань, яскравих стінгазет та святкових концертів, які готують учні.
   День вчителя в школі цьогоріч відзначався напрочуд святково! Учні  підготували святковий концерт. Особливо приємно було слухати дітей, батьки яких працюють  учителями нашої школи.
  Дуже смішний номер підготували учні 11 класу Островий Микола та Гоменюк Олександр, які зачитали привітання педагогам від самого Папи Римського. А які пісні співали дівчата з 11 класу: Вовкотруб Наташа, Безверхня Вероніка, Карпінська Яна, Музика Юля, Ларіонова Оксана, дівчатка з 6 класу: Євтушенко Юля і Якубенко Алла, учениця 1 класу Чередник Тая.
  Педагогічний колектив школи надзвичайно вдячний учням за такі приємні хвилини, які вони подарували їм.

Переглядів: 535 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: