15:33
Конкурс до 70-ї річниці визволення Черкащини віднімецько-фашистських загарбників

ЧЕРКАСЬКА  ОБЛАСНА  ДЕРЖАВНА  АДМІНІСТРАЦІЯ

 

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ

 

Наказ

01.03.2013                                                                                             №75

 

Про проведення обласного військово-патріотичного конкурсу, присвяченого 70-й річниці визволення Черкащини від фашистських загарбників, «Подвигу жити у віках»

 

Відповідно до Концепції національно-патріотичного виховання молоді, затвердженої спільним наказом Міністерства освіти і науки України, Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту, Міністерства оборони України, Міністерства культури і туризму України від 27.10.2009 №3754/981/538/49, плану роботи Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради (далі - Центр туризму), з метою формування в учнів патріотизму та залучення їх до заходів, присвячених 70-ій річниці визволення Черкащини від фашистських загарбників, керуючись п.7 Положення про Головне управління освіти і науки, затвердженого розпорядженням голови облдержадміністрації від 23.09.2004 №528 (у редакції розпорядження облдержадміністрації від 21.10.2011 №316),

 

НАКАЗУЮ:

 

1. Затвердити Положення про обласний військово-патріотичний конкурс, присвячений 70-ій річниці визволення Черкащини від фашистських загарбників, «Подвигу жити у віках» (далі - Положення) (додаток 1).

2. Провести обласний військово-патріотичний конкурс, присвячений 70-ій річниці визволення Черкащини від фашистських загарбників, «Подвигу жити у віках» (далі - конкурс).

3. Затвердити склад журі конкурсу (додаток 2).

4. Директору Черкаського обласного Центру туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради Гоменюку М.А.:

4.1. Організувати та провести ІІ етап конкурсу.

4.2. Забезпечити фінансування проведення конкурсу за рахунок Центру туризму.

5. Керівникам органів управління освітою:

5.1. Організувати проведення І етапу конкурсу.

5.2. Надіслати кращі роботи для участі у ІІ етапі конкурсу відповідно до Положення.

6. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника начальника Головного управління освіти і науки Славінську О.І.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Начальник

 

        Г.М. Гаврилюк

Переглядів: 654 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: