19:07
Тиждень предмета "Захист Вітчизни"
   Важливе місце в житті кожної країни займає питання її суверенітету. З 18 по 22 лютого 2013 року у школі проводився тиждень предмета "Захист Вітчизни". Учні з особливою цікавістю віднеслися до даного міроприємства.
   Метою предмета «Захист Вітчизни» є не тільки необхідність теоретичної, практичної, фізичної і психологічної підготовки учнівської молоді до захисту Вітчизни і проходження військової служби у Збройних Силах України чи інших військових формуваннях України, а й створення умов для формування та удосконалення життєво необхідних знань, умінь і навичок, високої патріотичної свідомості. Мета предмета досягається глибоким та осмисленим вивченням матеріалу за кількома напрямками, які розподілені на  розділи, кожний з яких має свої завдання.

Відповідно до мети сформовано завдання предмета:

- підготовка молоді до захисту життя і здоров’я, забезпечення власної безпеки і безпеки інших людей у надзвичайних ситуаціях мирного і воєнного часу;   

- підготовка молоді до служби у Збройних Силах України, інших військових формуваннях, виконання військового обов’язку в запасі. 

На основі визначених головної мети і завдань та відповідно до Державного стандарту предмет вивчається за трьома змістовими лініями:

-          основи військової справи та військово-патріотичне виховання;

-          основи попередження і захисту у надзвичайних ситуаціях;

-          основи медичних знань, надання першої допомоги.

Переглядів: 991 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: