19:31
Семінар-практикум керівників загальноосвітніх закладів району
   23 січня 2013 року в Жашківській спеціалізованій школі №1 відбувся семінар-практикум керівників навчальних закладів району з питання використання інформаційно-комунікаційних технологій вчителями шкіл району. Дане питання особливо гостро стоїть сьогодні тому,що важливим аспектом, що визначає характер змін у системі освіти, є науково-технічний прогрес та його вплив на соціальні та суспільні відносини. Комп’ютерні технології постійно вдосконалюються, стають більш насиченими, ємними, гнучкими, продуктивними, націленими на різноманітні потреби користувачів. 
На заняттях за допомогою мультимедійного проектора і комп'ютера можна ефективно ілюструвати різні фізичні явища і процеси, які важко або неможливо змоделювати іншими технічними засобами, подати графічні та схематичні зображення технічних об'єктів тощо.
   Ще один шлях застосування комп’ютера це можливість моделювання та проектування виробів що учні виготовляють в майстерні на ПК. 
1. Комп'ютер розширив можливість подання навчальної інформації. 
2. Комп'ютер підсилює мотивацію навчання. 
3. Комп'ютер активно залучає учнів до навчального процесу. 
4. Набагато розширюються набори застосування навчальних задач. Комп'ютери дають змогу успішно застосовувати в процесі навчання задачі на моделювання різних ситуацій, на постановку діагнозу.
5. Комп'ютер дає змогу якісно здійснювати контроль за діяльністю учнів, забезпечуючи при цьому гнучкість керування навчальним процесом.

Переглядів: 549 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: