12:45
Тиждень географії

 

Щорічно в Червонокутській загальноосвітній школі І – ІІІ ступенів №1  проводяться предметні тижні. Не став винятком і цей навчальний рік. З 19 по 23 листопада 2012 року проводився Тиждень географії, який провела вчитель Загребельна Яніна Петрівна.

 

Протягом тижня проходили такі заходи:

 

19.11. – Лінійка з дня відкриття Тижня географії. Де був оголошений план роботи на тиждень та проведений конкурс – виставка

« Ми і Земля  - одне ціле». В якому активно взяли участь учні 2-го класу в номінації «Малюнки»; Тимошенко Олександр учень 5-го класу склав найкращий географічний кросворд; учениця 9-го класу Румянцева Євгенія представила презентацію «Лісостепова зона України».

 

 

20.11. – Конкурс стінгазет «Земля у нас одна». Де кожен клас активно взяв участь.

 

21.11. – Проведено вікторину «Цікава географія», де змагалися учні 6 та 7 класів у розгадуванні географічних кросвордів, загадок, ребусів. Перемогу отримала команда 6-го класу «Юні екологи».

 

22.11. – Учні 9-го класу Хоменко Альона та МузикаАліна провели екологічну бесіду «Як потрібно поводитися в лісі»  з учнями молодших класів. Під час якої навчили їх як поводити себе в лісі, ознайомили учнів з лікарськими рослинами та рослинами і тваринами, які занесені до Червоної Книги України. Також провели різні конкурси та змагання.

                 

23.11. -  На завершення  Тижня пройшов  географічний КВК серед учнів 9-10 класів. Команди «Океан» та «Гноми» позмагалися в кмітливості, знаннях та ерудованості. Перемогу здобула команда « Гноми»  10  класу.           

                

Географія – наука мрійників і мужніх людей. З розширенням знань про Землю географія перетворилася на цілісну систему наук, що вивчають нашу планету. Одним із головних завдань сучасної географії стає передбачення наслідків діяльності людини для запобігання її негативному впливу. Для того щоб привити ці риси в учнів і проводився Тиждень географії в школі.

Переглядів: 1189 | Додав: shkola1 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: